‘Vrijstaand gezinshuis, op een groene plek aan het water.’

Mozartkade 18, Amsterdam

Welkom bij Broersma Wonen. Wij onderkennen dat wonen een beleving is. Al bijna een eeuw lang verbinden wij de unieke wensen van onze klanten met de elegantste objecten die Amsterdam rijk is. Een kleine stad met wereldse allure, waar het meer gaat om invullen van woonwensen dan ruimte. Dat is ons werkgebied.

Over ons
Een huis kopen in Amsterdam en omgeving? Ontdek onze selectie. Dit zijn de meest adembenemende woningen die de stad rijk is.
Op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? Broersma verhuurt elegant vormgegeven woningen in het hoge segment. We inspireren je graag met ons aanbod.
Ontwikkelen met Broersma. Ontdek wat wij toevoegen bij de ontwikkeling, marketing en verkoop van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten.

De kunst van het verleiden begint bij de presentatie.

Verkopen met Broersma

"De laatste tijd staan makelaars niet heel positief in het nieuws, Broersma daarentegen biedt een enorme meerwaarde. De daadkracht, de discretie, het empathische vermogen en advies bij de verkoop van een huis zijn een voorbeeld voor jullie beroepsgroep. Compliment. Ik heb jullie al bij verschillende vrienden aangeraden."

J.W. Boer
)

Een voorsprong door expertise.

Aankopen met Broersma

"Het vinden van een nieuwe woning is niet makkelijk. Broersma bleef kritisch en liet zich niet meeslepen door onze soms emotionele beslissingen. Hierdoor vonden wij uiteindelijk ons droomhuis."

Michelle Broere
)

The Edit

Een onafhankelijk gecureerd, online journal over werken en wonen in de stad Amsterdam. Ontdek unieke interieurs, interviews met ondernemers en inspirerende buurtgidsen.
)

Hidden Objects*

Bij Broersma begrijpen we dat een woning soms niet ‘en plein public’ verkocht kan worden. Met Hidden Objects* plaatsen wij objecten vertrouwelijk in de markt. We brengen deze exclusieve huizen discreet onder de aandacht en selecteren de gegadigden voordat we de details prijsgeven.

Ontdek meer

De ‘Brute Prins’, een exponent van de stoere bouwstijl uit de vijftiger jaren, het Brutalisme

Een appartement met het comfort van een hotelsuite. Een ontwerp van Anne Claus

Kunstagenda Oktober

Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?