Een appartement met internationale allure

Bekijk deze woning

Welkom bij Broersma Wonen. Wij onderkennen dat wonen een beleving is. Al bijna een eeuw lang verbinden wij de unieke wensen van onze klanten met de elegantste objecten die Amsterdam rijk is. Een kleine stad met wereldse allure, waar het meer gaat om invullen van woonwensen dan ruimte. Dat is ons werkgebied.

Over ons
Aanbod
Aanbod
Een woning kopen in Amsterdam en omgeving? Kijk hier wat we te bieden hebben.
Op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? Broersma verhuurt elegant vormgegeven vrijesectorwoningen in het hoge segment. We inspireren je graag met ons aanbod.
Ontwikkelen met Broersma. Ontdek wat wij toevoegen bij de ontwikkeling, marketing en verkoop van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten.

Verkoop advies nodig? Broersma luistert, observeert, inventariseert en adviseert.

Lees meer

‘De laatste tijd staan makelaars niet heel positief in het nieuws, Broersma daarentegen biedt een enorme meerwaarde. De daadkracht, de discretie, het empathische vermogen en advies bij de verkoop van een huis zijn een voorbeeld voor jullie beroepsgroep. Compliment. Ik heb jullie al bij verschillende vrienden aangeraden’.

J.W. Boer
)

Aankopen met Broersma. Een voorsprong door expertise.

Lees meer

‘Het vinden van een nieuwe woning is niet makkelijk. Broersma bleef kritisch en liet zich niet meeslepen door onze soms emotionele beslissingen. Hierdoor vonden wij uiteindelijk ons droomhuis’.

Michelle Broere
Aankopen met Broersma
)

The Edit

Een onafhankelijk gecureerd, online journal over werken en wonen in de stad Amsterdam, met unieke interieurs, interviews met ondernemers en buurtgidsen.
)

Hidden objects*

Bij Broersma begrijpen we dat een woning soms niet ‘en plein public’ verkocht kan worden. Met Hidden Objects* plaatsen wij objecten vertrouwelijk in de markt. We brengen deze exclusieve huizen discreet onder de aandacht en selecteren de gegadigden voordat we de details prijsgeven.

LEES MEER

De mooiste galeries van Amsterdam-centrum

Ontmoet de ondernemer, Jochem Leegstra van …,Staat

Een voormalig stoffenmagazijn

Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Ut id enim ut lorem vulputate feugiat. Nam at facilisis odio, ut ultrices neque. Proin id enim in diam dictum vestibulum nec nec leo. Phasellus eget lectus mi. Nam fringilla ultricies lectus, ac bibendum libero porttitor at. Proin sollicitudin commodo ornare. Nunc non auctor diam, id vestibulum enim.