Een penthouse op de zevende en achtste verdieping van gebouw Verde in het project Kaap

LEES MEER

Welkom bij Broersma nieuwbouw. Van moderne meesterwerken tot gerenoveerde residences: onze nieuwbouwspecialisten begeleiden projectontwikkelaars en kopers van nieuw te bouwen woningen in Amsterdam en daarbuiten bij het maken van de juiste keuzes.

Ontwikkelen met Broersma. Ontdek wat wij toevoegen bij de ontwikkeling, marketing en verkoop van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten.
Bekijk onze actuele projecten in Amsterdam. Ontworpen met aandacht voor architectuur, design en comfort. Wonen in een nieuw huis met moderne technieken, energiezuinig en optimaal geïsoleerd.
Bouwen aan de toekomst doe je met Broersma. Bekijk een selectie van onze nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten uit het verleden en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.
)

Met Broersma ontwikkelen? Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen

LEES MEER

)

Op zoek naar een nieuw huis in Amsterdam?

Broersma ondersteunt kopers van nieuwe en bestaande woningen met effectief advies en heldere antwoorden. Ontdek hoe wij te werk gaan.

LEES MEER

“Nanneke gaf ons het gevoel dat wij haar enige klant waren. Ze is heel persoonlijk, attent en betrokken. Ze reageerde snel, was transparant en wees ons de goede weg. We voelden ons hierdoor enorm gesterkt in het aankoopproces.”

André & Mitra
Aankopen met Broersma

De mooiste galeries van Amsterdam-centrum

Ontmoet de ondernemer, Jochem Leegstra van …,Staat

Een voormalig stoffenmagazijn

Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Ut id enim ut lorem vulputate feugiat. Nam at facilisis odio, ut ultrices neque. Proin id enim in diam dictum vestibulum nec nec leo. Phasellus eget lectus mi. Nam fringilla ultricies lectus, ac bibendum libero porttitor at. Proin sollicitudin commodo ornare. Nunc non auctor diam, id vestibulum enim.