De juiste werkplek geeft wortels aan de identiteit van je bedrijf

Advies nodig?

Of je nu een werkplek zoekt die wortels geeft aan de identiteit van je bedrijf of een investering wilt maken die in de toekomst naar je toekomt: wij luisteren, adviseren en anticiperen op het vinden van de juiste panden, vaak nog voordat ze op de markt zijn.

Neem contact met ons op

Verhuur – Verkoop

Broersma presenteert panden zodanig dat ze tot de verbeelding spreken, door de elementen die het elegant maken te accentueren. Samen met onze opdrachtgevers, creëren we een strategie op maat, die inspeelt op de behoefte van de markt. Van advies over de ideale indelingsvariant en het optimale opleveringsniveau tot het verzorgen van de bezichtigingen en onderhandelingen: Broersma zorgt voor het sluiten van de juiste overeenkomst.

Aanhuur – Aankoop

Broersma wordt ook wel de onroerend goed connaisseur van Amsterdam genoemd. Al meer dan 20 jaar selecteren wij de meest elegante objecten die de stad rijk is. Door aandachtig te luisteren en proactief mee te denken, anticiperen wij op het vinden van de meest geschikte panden voor onze opdrachtgevers, vaak nog voordat ze op de markt zijn. Van een voormalig atelier tot een duurzaam ontwikkelde kantoorunit: Broersma creëert de passende verbinding tussen mens, ruimte en omgeving.

Beleggingen

Amsterdam heeft zowel nationaal als internationaal een grote aantrekkingskracht op bedrijven, kantoren en winkels. Investeren in de panden waarin zij zich huisvesten loont. Van aankoop tot verkoop biedt Broersma begeleiding op maat. Door de inzet van een gestructureerd proces, en onze expertise in commercieel vastgoed, creëren wij een aantrekkelijk rendement, dat voldoet aan de gewenste doelstellingen.

'Je gaat het pas zien als je het door hebt'

Johan Cruyff

Heronderhandelingen

Nu onderhandelen kan straks veel opleveren. Want de vastgoedwereld is continu in beweging, en dat biedt kansen. Met een verfijnd gevoel voor nuance, neemt Broersma de onderhandelingen voor zowel huurders als verhuurders graag uit handen. Het huidige contract wordt geanalyseerd, veranderingen in de markt meegenomen en in samenspraak bepalen we de gewenste strategie. Het resultaat is een nieuw contract met verbeterde voorwaarden die aansluiten op uw behoeften. Nu, en in de toekomst.

Vastgoedadvies

Welke vastgoedvraag er ook ligt: Broersma kent de markt en spreekt de taal van zowel de creatieve sector als de zakelijke markt. Met heldere en gegronde adviezen ondersteunen wij graag bij het maken van de juiste beslissingen.

Ontdek meer over hoe wij te werk gaan

BEKIJK CASES

De mooiste galeries van Amsterdam-centrum

Ontmoet de ondernemer, Jochem Leegstra van …,Staat

Een voormalig stoffenmagazijn

Advies nodig?

Of je nu een werkplek zoekt die wortels geeft aan de identiteit van je bedrijf of een investering wilt maken die in de toekomst naar je toekomt: wij luisteren, adviseren en anticiperen op het vinden van de juiste panden, vaak nog voordat ze op de markt zijn.

Neem contact met ons op

Onafhankelijk en deskundig

Integriteit staat bij Broersma hoog in het vaandel. Om dit te bekrachtigen hebben alle medewerkers een integriteitsverklaring ondertekend. Het lidmaatschap van de NVM en MVA garandeert dat wij altijd onafhankelijk en deskundig te werk gaan. Ook is Broersma VastgoedCert gecertificeerd en continu in de weer met de laatste ontwikkelingen en trainingen om onze opdachtgevers vakkundig te begeleiden.

Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Ut id enim ut lorem vulputate feugiat. Nam at facilisis odio, ut ultrices neque. Proin id enim in diam dictum vestibulum nec nec leo. Phasellus eget lectus mi. Nam fringilla ultricies lectus, ac bibendum libero porttitor at. Proin sollicitudin commodo ornare. Nunc non auctor diam, id vestibulum enim.