De juiste ruimte biedt meer dan alleen het juiste aantal vierkante meters

Our cases

Voormalig pakhuis, theater en atelier voor The Playing Circle

Het voormalige Vaudeville Theater aan het Singel 512, een voormalig pakhuis aan de Prinsengracht 583 en een historisch atelier aan de Vijzelstraat 77. Gecureerd en aangehuurd voor The Playing Circle.

De verkoop van gemeentelijk vastgoed

Sinds het winnen van de ‘Europese aanbesteding makelaarsdiensten’ 2017 van de Gemeente Amsterdam treden wij als vaste partner op bij de verkoop van commercieel gemeentelijk vastgoed.

De heronderhandeling van een modern kantoor

De business van TriFrance groeide, maar de werkruimte in Sloterdijk groeide niet mee. Ze klopten bij Broersma aan voor een ruimere, inspirerende locatie in een levendige omgeving.

Een monumentaal grachtenpand aan de Herengracht

Een stijlkamer met uitzicht op de tuin. Een atrium van glas. Klassieke ornamenten. In De Ambasadors, een creative production studio, vonden wij de perfecte huurder.

Op zoek naar een waardevaste investering die past bij de rendementseis? Ontdek ons aanbod van beleggingspanden in en rondom Amsterdam.
Op zoek naar een bedrijfsruimte in Groot Amsterdam? Ontdek een greep uit ons aanbod: objecten die meer bieden dan alleen het juiste aantal vierkante meters.
Winkelruimtes van de toekomst spreken tot de verbeelding. Elegant en verfijnd. Wij inspireren je graag met ons aanbod.
Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Ut id enim ut lorem vulputate feugiat. Nam at facilisis odio, ut ultrices neque. Proin id enim in diam dictum vestibulum nec nec leo. Phasellus eget lectus mi. Nam fringilla ultricies lectus, ac bibendum libero porttitor at. Proin sollicitudin commodo ornare. Nunc non auctor diam, id vestibulum enim.