'Je kunt ontwerpen en creëren en de meest prachtige plek in de wereld bouwen. Maar je hebt mensen nodig om de droom waar te maken.' Walt Disney

Benieuwd naar onze visie?

Door ons intensieve contact met mensen die op zoek zijn naar een huis, kennen we hen als geen ander. We weten wat hun behoeftes, wensen en dromen zijn. Kennis die van onschatbare waarde is voor de projectontwikkelaar én de toekomstige koper.

Consultancy

Helder en pragmatisch advies. Met ruimte voor creatieve oplossingen. Daar staan we voor.
Het succes van een nieuwbouwproject wordt bepaald lang voordat de verkoop start. Het valt of staat met het maken van de juiste keuzes in de ontwikkelingsfase. Kennis en expertise van de specifieke markt en doelgroep maken hierbij het verschil. Broersma biedt inzicht in de woonwensen van potentiële kopers. We zijn een proactieve sparringpartner voor ontwikkelaars en delen onze ervaring en kennis.
Onze nieuwbouwspecialisten adviseren bij tenders en nieuwe projecten. Regelmatig krijgen we de vraag voor een second opinion, waarbij we een stagnerend project vlottrekken. We geven advies over de woningtypologie, de marketing en het prijsniveau. We doen ons eigen marktonderzoek en we analyseren data van de NVM, Nieuw Wonen Amsterdam en Funda. We zien kansen voor het optimaliseren van plattegronden.

 

Projectmarketing

Alles draait om het bereiken, informeren en binden van de juiste mensen.
Presentatie is daarbij een essentieel onderdeel. We starten met het bepalen van de doelstellingen, de doelgroep en de customer journey. We omschrijven de propositie en koppelen dit aan de juiste media en tijdlijnen. Alle data en output worden continu gemonitord om het resultaat te optimaliseren.
Voor kleinere nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten hebben we de BRSM-projectmarketing tool ontwikkeld. Hierbij zetten we de kennis en ervaring van ons in-house marketingteam in, voor het ontwikkelen van een op gemaakte strategie, inclusief unieke branding.
Ook als een project nog volledig gebouwd moet worden, presenteert Broersma de woningen in zijn volle potentie. Zowel fysiek, als online. In tekst en beeld. We werken hierbij nauw samen met de architect en een select gezelschap van creatieven die de woonbeleving tot leven brengen. Zij zijn onderdeel van de BRSM-circle: een netwerk van professionals zoals architecten, fotografen, interieur ontwerpers en grafisch designers.

Verkoopbegeleiding

Kennis en persoonlijke aandacht maken het verschil.
Dat is ons motto als het gaat om het begeleiden van de koper bij het maken van de juiste keuzes. Ook in de huidige markt met veel vraag, merken we dat het kopen van een woning die nog gebouwd moet worden, voor veel mensen een lastige beslissing is.
Onze ervaren nieuwbouwspecialisten luisteren met aandacht en zijn sterk in het wegnemen van eventuele koopdrempels. Kennis van de markt en een heldere uitleg van alle aspecten van het proces van kopen bij nieuwbouw, zijn hierbij essentieel. Daarom is nieuwbouw bij Broersma een specialisme, waarmee we het verschil maken voor kopers en projectontwikkelaars.

 

 

Cases

Bouwen aan de toekomst doe je met Broersma.
Bekijk een selectie van onze nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten uit het verleden en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

De mooiste galeries van Amsterdam-centrum

Ontmoet de ondernemer, Jochem Leegstra van …,Staat

Een voormalig stoffenmagazijn

Benieuwd naar onze visie?

Door ons intensieve contact met mensen die op zoek zijn naar een huis, kennen we hen als geen ander. We weten wat hun behoeftes, wensen en dromen zijn. Kennis die van onschatbare waarde is voor de projectontwikkelaar én de toekomstige koper.

Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Ut id enim ut lorem vulputate feugiat. Nam at facilisis odio, ut ultrices neque. Proin id enim in diam dictum vestibulum nec nec leo. Phasellus eget lectus mi. Nam fringilla ultricies lectus, ac bibendum libero porttitor at. Proin sollicitudin commodo ornare. Nunc non auctor diam, id vestibulum enim.