Broersma.

Elegant in werken en wonen.

Address
Koningslaan 14
1075 AC Amsterdam

De specialist in elegante werkbelevingen

Welkom bij Broersma Werken. De bedrijfsmakelaar van Amsterdam, die van werken een beleving maakt. Wij verbinden de unieke wensen van onze opdrachtgevers met de juiste objecten in de stad, en dat doen we al meer dan 20 jaar. Samen met het voormalige KS Bedrijfsmakelaars vormen wij nu Broersma Werken. De specialist in elegante werkbelevingen.

De juiste ruimte biedt meer dan alleen het juiste aantal vierkante meters

Of je nu een werkplek zoekt die wortels geeft aan de identiteit van je bedrijf of een investering wilt maken die in de toekomst naar je toekomt: wij luisteren, adviseren en anticiperen op het vinden van de juiste panden, vaak nog voordat ze op de markt zijn. Van een industriële tramremise tot een moderne kantoortoren, van aan- en verkoop tot huur en verhuur: Broersma begeleidt het hele proces. Samen creëren we de werkbeleving waarbinnen elke onderneming kan floreren.

Broersma brengt de potentie van een ruimte tot leven. We onthullen de elegantie en verwoorden de verbeelding. Esthetisch, bouwkundig, technisch, juridisch en fiscaal kennen wij alle nuances. Om vervolgens vanuit expertise op alle fronten tot een optimaal resultaat te komen.

Amsterdam is the smallest metropolis in the world

Mick Jagger
Team Broersma
Hans Vos
Hans Vos
Makelaar
Erik Reijn
Makelaar | Partner
Katie Jonker
Kantoorassistent werken
Daniëlle Jong
Kwaliteitsmanager
Merijn Hartog
Makelaar (partner)
Tom Huber
Makelaar
Nick Verberne
Makelaar
Angela Spruit
Facilitair Manager
Meer informatie
Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Ut id enim ut lorem vulputate feugiat. Nam at facilisis odio, ut ultrices neque. Proin id enim in diam dictum vestibulum nec nec leo. Phasellus eget lectus mi. Nam fringilla ultricies lectus, ac bibendum libero porttitor at. Proin sollicitudin commodo ornare. Nunc non auctor diam, id vestibulum enim.