KS Bedrijfsmakelaars en Broersma gaan samen

LEES MEER

Welkom bij Broersma Werken. De bedrijfsmakelaar van Amsterdam, die van werken een beleving maakt. Wij verbinden de unieke wensen van onze opdrachtgevers met de juiste objecten in de stad, en dat doen we al meer dan 20 jaar. Samen met het voormalige KS bedrijfsmakelaars vormen wij nu Broersma Werken. De specialist in elegante werkbelevingen.

Over ons
Aanbod Werken
Bekijk al het aanbod
Op zoek naar een waardevaste investering die past bij de rendementseis? Ontdek ons aanbod van beleggingspanden in en rondom Amsterdam.
Winkelruimtes van de toekomst spreken tot de verbeelding. Elegant en verfijnd. Wij inspireren je graag met ons aanbod.
Op zoek naar een bedrijfsruimte in Groot Amsterdam? Ontdek een greep uit ons aanbod: objecten die meer bieden dan alleen het juiste aantal vierkante meters.

Ontdek de diversiteit aan kantoorruimten in Amsterdam. Dit is onze selectie die van werken een beleving maakt.

Bekijk het aanbod

Dagelijkse aanwezigheid in de stad. Een groot netwerk binnen het Amsterdamse bedrijfsleven. En een lange termijnvisie in de manier van zaken doen. Broersma is de ideale partner.

Gijsbert Witteveen, The Collection
Lees meer
)

Diensten

Of je nu een werkplek zoekt die wortels geeft aan de identiteit van je bedrijf of een investering wilt maken die in de toekomst naar je toekomt: wij luisteren, adviseren en anticiperen op het vinden van de juiste panden, vaak nog voordat ze op de markt zijn.

Bekijk onze diensten

)

The Edit

Een onafhankelijk gecureerd, online journal over werken en wonen in de stad Amsterdam, met unieke interieurs, interviews met ondernemers en buurtgidsen.

Lees meer

Mia Karlova Galerie-5
)

Cases

“Broersma heeft een goed oog voor de bijzondere waarde van de monumentale panden van Stadsherstel. Ze weten altijd goede huurders te vinden, die het waarderen in een monumentaal pand gehuisvest te zijn.”

Bekijk onze cases

De mooiste galeries van Amsterdam-centrum

Ontmoet de ondernemer, Jochem Leegstra van …,Staat

Een voormalig stoffenmagazijn

Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Ut id enim ut lorem vulputate feugiat. Nam at facilisis odio, ut ultrices neque. Proin id enim in diam dictum vestibulum nec nec leo. Phasellus eget lectus mi. Nam fringilla ultricies lectus, ac bibendum libero porttitor at. Proin sollicitudin commodo ornare. Nunc non auctor diam, id vestibulum enim.