Wendy Potman
Personal assistant

Wendy weet hoe ze een verschil maakt voor Broersma’s high end klantenkring

“Wij moeten discreet zijn want we werken veel met Nederlandse celebrities, van acteurs en politici tot zakenvrouwen of oud-voetballers”, legt Wendy uit, die beseft dat de verkoop of aankoop van een huis privézaken met zich meebrengt, zoals een scheiding of faillissement. Zo’n huis wordt in de verkoop een ‘Hidden Object’ waarvan de details en de foto’s niet openbaar zijn. “Dit soort nieuws ligt dan niet op straat, wij bieden vertrouwelijkheid van gegevens aan de klant.”

Ze studeerde aan meerdere HBO-opleidingen, waaronder Personeel en Arbeid in Amsterdam, waarna ze de Makelaardij in rolde. Wendy houdt ervan dossiers tot in de puntjes af te handelen, en ze begeleidt bijvoorbeeld nog steeds een dame met een erfpacht-vraagstuk, terwijl de aankoop twee jaar geleden plaatsvond: “Een huis kopen is zakelijk, maar ook heel persoonlijk, en onze klanten weten dat ze niet zomaar een object zijn.” Broersma mag per jaar dan duizenden bezichtigingen doen en honderden verkoopaktes tekenen, Wendy weet dat voor iedere klant dit hun eerste huis kan zijn.

Ze woont zelf in de wijk Buitenveldert, waar ze gelukkig wordt van de ruimte en het groen om haar heen. Wendy woont op fietsafstand van het Broersma kantoor, en noemt haar fietstocht over de grachten een feestje: “Zowel zomers in het zonnetje, als ‘s winters wanneer de kerstbomen met lichtjes voor de ramen van de historische gebouwen staan.”

In zo’n mooi oud pand aan de Nieuwe Hoogstraat huist Stephen & Penelope, Wendy’s favoriete handwerkwinkel. “Hier gaat een hele hippe wereld voor je open, met hand-geverfde bollen wol en andere mooie craft-materialen”, tipt Wendy, die zegt dat handwerken bepalend is voor wie ze is, zorgelijk en geïnteresseerd: “Ik zit op kantoor ook vaak wat te breien, voor een zieke collega, of iemand die zwanger is.”

Stephen & Penelope, Nieuwe Hoogstraat 29, Amsterdam, Netherlands

Neem contact op met Wendy
T. +31 6 21 66 89 85
E. wendy@broersma.nl

Team Broersma
Kees Kemp
Kees Kemp
Makelaar | Partner
Otte van Apeldoorn
Makelaar / taxateur
Ronald van de Bijl
Makelaar / taxateur (partner)
Daniël de Bont
Makelaar / taxateur (partner)
Nadia Flore
Frontofficemedewerker
Eva van Geldorp
Marketingmedewerker
Alexander Gimbrère
Assistent-makelaar
Anouk Hermans
Kantoorassistent Nieuwbouw
Judith de Jong
Makelaar / taxateur
Bodile Kes
Binnendienstmakelaar
Esther Kooijman
Frontofficemedewerker
Nanneke Koopman
Nieuwbouwspecialist (partner)
Mara Koot
Binnendienstmakelaar
Mandy Kraakman
Binnendienstmakelaar
Jeroen Kuyper
Kantoordirecteur
Hadewych van Middelaar
Marketingmedewerker
Jelle Mundt
Jelle Mundt
Makelaar / taxateur (partner)
Tiffany de Raad-Baro
Nieuwbouwadviseur
Heleen Scholten
Kandidaat-makelaar Verhuur
Hannah Schrijver
Frontofficemedewerker
Tessa Soede
Kandidaat-makelaar Verhuur
Max Wambach
Assistent-makelaar
Glenn van der Zanden
Kandidaat-makelaar
Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Ut id enim ut lorem vulputate feugiat. Nam at facilisis odio, ut ultrices neque. Proin id enim in diam dictum vestibulum nec nec leo. Phasellus eget lectus mi. Nam fringilla ultricies lectus, ac bibendum libero porttitor at. Proin sollicitudin commodo ornare. Nunc non auctor diam, id vestibulum enim.