Tessa Soede
Kandidaat-makelaar Verhuur

Tessa wint het vertrouwen van de klant met haar gedegen kennis

“Tot ze met me praten en ik mijn deskundigheid toon, verwacht de klant vaak niet dat ik al tien jaar ervaring heb”, zegt Tessa, die een bezichtiging voor een huurwoning van Broersma een soort sollicitatie noemt: “Ik heb inmiddels een speciale radar ontwikkeld voor huurders waarbij er iets niet helemaal klopt. Dan kan ik geen positief advies geven aan mijn klant, de verhuurder.”

Na de Mavo deed ze een Schoevers Office Managementopleiding, liep stage bij een Makelaarskantoor, en haalde daarna haar makelaarspapieren bij de Academie voor Vastgoed in Amsterdam. Hoewel doorzetter Tessa al op haar 17e onderaan de ladder begon, blijft ze zich ontwikkelen; op dit moment doet ze een universitaire masteropleiding Project Ontwikkeling aan de Amsterdam School of Real Estate: “Ik wil op het hoogste niveau in het vastgoed mijn diploma’s hebben, om de klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren.”

Haar eigen huis is erg belangrijk voor haar en ze wordt gelukkig van waar ze nu woont, op de Zuid-As, zegt Tessa, die behalve van de architectuur en het niet-Nederlandse gevoel van de hoogbouw in deze wijk, ook geniet van alle comfort in haar woontoren: “Er is een gym, zwembad, spa, de receptie met conciërge die m’n pakjes ontvangt. Na een dag hard werken kom ik thuis in een hotel-gevoel.”

Voor haar werk is ze voornamelijk in Amsterdam-Zuid te vinden, maar in haar vrije tijd gaat Tessa met vriendinnen het liefst voor een drankje naar een bruine kroeg in op de Wallen, zoals ’t Loosje: “Ik bevind me graag daar waar échte Amsterdammers komen.”

’t Loosje, Nieuwmarkt 32, 1012 CS Amsterdam

Neem contact op met Tessa
T. +31 6 46 07 63 33
E. tessa@broersma.nl

Team Broersma
Otte van Apeldoorn
Makelaar / taxateur
Ronald van de Bijl
Makelaar / taxateur (partner)
Daniël de Bont
Makelaar / taxateur (partner)
Nadia Flore
Frontofficemedewerker
Eva van Geldorp
Marketingmedewerker
Alexander Gimbrère
Assistent-makelaar
Anouk Hermans
Kantoorassistent Nieuwbouw
Judith de Jong
Makelaar / taxateur
Kees Kemp
Kees Kemp
Makelaar | Partner
Bodile Kes
Binnendienstmakelaar
Esther Kooijman
Frontofficemedewerker
Nanneke Koopman
Nieuwbouwspecialist (partner)
Mara Koot
Binnendienstmakelaar
Mandy Kraakman
Binnendienstmakelaar
Jeroen Kuyper
Kantoordirecteur
Hadewych van Middelaar
Marketingmedewerker
Jelle Mundt
Jelle Mundt
Makelaar / taxateur (partner)
Wendy Potman
Personal assistant
Tiffany de Raad-Baro
Nieuwbouwadviseur
Heleen Scholten
Kandidaat-makelaar Verhuur
Hannah Schrijver
Frontofficemedewerker
Max Wambach
Assistent-makelaar
Glenn van der Zanden
Kandidaat-makelaar
Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Ut id enim ut lorem vulputate feugiat. Nam at facilisis odio, ut ultrices neque. Proin id enim in diam dictum vestibulum nec nec leo. Phasellus eget lectus mi. Nam fringilla ultricies lectus, ac bibendum libero porttitor at. Proin sollicitudin commodo ornare. Nunc non auctor diam, id vestibulum enim.