Nanneke Koopman
Nieuwbouwspecialist (partner)

Nanneke onderzoekt, analyseert en geeft advies bij de ontwikkeling van woningen

“Ik draag mijn enthousiasme voor het vak graag over op anderen”, zegt Nanneke, die naast haar werk bij Broersma een functie bekleedt als docent aan de Makelaarsopleiding. Ze wijst er met strategisch inzicht en innemende empathie op hoe belangrijk het is te kijken naar maatschappelijke trends en goed te luisteren naar de klant: “Mijn persoonlijk drijfveer in mijn werk is mensen te ondersteunen in deze spannende fase van hun leven, de verkoop is slechts het laatste stukje in het proces.”

Nanneke koos 15 jaar geleden bewust voor de specialisatie nieuwbouw en volgde de opleiding Woningmarktconsultant bij de Academie voor Vastgoed. Ze onderzoekt, analyseert en geeft advies bij de ontwikkeling van woningen. De klant krijgt van haar een heldere uitleg én het vertrouwen ‘Dit huis zit goed in elkaar’.

Ze neemt eventuele twijfels graag weg. Zoals bij een jongedame die met haar vader haar eerste huis kwam kopen. “Of de slaapkamer genoeg ruimte had voor haar schoenencollectie was haar grootste zorg”, vertelt Nanneke, die de klant toen meenam naar een interieurarchitect, die met slim gebruik van de ruimte een elegante kastenwand ontwierp: “Dat gaf de doorslag, ze heeft het huis gekocht.”

Het zal niet verbazen dat Nanneke een verwantschap voelt met Amsterdam-Noord: “Noord bruist en je voelt de ontwikkeling er doorheen stromen. Met de fiets de pont op naar Noord is zo typisch Amsterdams.”

Voor een zomerse dag is het terras van het Mandelahuisje bij de Sixhaven haar favoriet, om in het gras te zitten met het IJ kabbelend aan je voeten. Nog een aanrader van Nanneke is ‘This Art Fair’: “Op deze kunstbeurs in Noord krijgen jonge kunstenaars de kans hun werk te presenteren. Broersma is trotse supporter van dit initiatief.”

Het Mandelahuisje, Sixhavenweg 27, 1021 HG Amsterdam The Netherlands

thisartfair.com

Neem contact op met Nanneke
T. +31 6 55 52 69 06
E. nanneke@broersma.nl

Team Broersma
Otte van Apeldoorn
Makelaar / taxateur
Ronald van de Bijl
Makelaar / taxateur (partner)
Daniël de Bont
Makelaar / taxateur (partner)
Nadia Flore
Frontofficemedewerker
Eva van Geldorp
Marketingmedewerker
Alexander Gimbrère
Assistent-makelaar
Anouk Hermans
Kantoorassistent Nieuwbouw
Judith de Jong
Makelaar / taxateur
Kees Kemp
Kees Kemp
Makelaar | Partner
Bodile Kes
Binnendienstmakelaar
Esther Kooijman
Frontofficemedewerker
Mara Koot
Binnendienstmakelaar
Mandy Kraakman
Binnendienstmakelaar
Jeroen Kuyper
Kantoordirecteur
Hadewych van Middelaar
Marketingmedewerker
Jelle Mundt
Jelle Mundt
Makelaar / taxateur (partner)
Wendy Potman
Personal assistant
Tiffany de Raad-Baro
Nieuwbouwadviseur
Heleen Scholten
Kandidaat-makelaar Verhuur
Hannah Schrijver
Frontofficemedewerker
Tessa Soede
Kandidaat-makelaar Verhuur
Max Wambach
Assistent-makelaar
Glenn van der Zanden
Kandidaat-makelaar
Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Ut id enim ut lorem vulputate feugiat. Nam at facilisis odio, ut ultrices neque. Proin id enim in diam dictum vestibulum nec nec leo. Phasellus eget lectus mi. Nam fringilla ultricies lectus, ac bibendum libero porttitor at. Proin sollicitudin commodo ornare. Nunc non auctor diam, id vestibulum enim.