Hannah Schrijver
Frontofficemedewerker

Hannah straalt de vriendelijkheid van Broersma uit naar de klant

“Ik spreek mijn talen, dus toen een gesprek met een Zwitserse klant in het Engels moeilijk verliep, schakelde ik snel over naar het Duits”, zegt de oplossingsgerichte Hannah, die dankzij haar enthousiasme snel een connectie maakt met de klant.

Ze studeerde Vastgoed Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam, en vindt de sfeer bij Broersma vriendelijk en informeel: “We werken hard, maar er is toch tijd om grapjes te maken met de makelaars”, zegt Hannah, die benadrukt: “Ook al is het soms een ‘happy chaos’ op kantoor, naar de klant toe gaat alles punctueel en beleefd.”

De Jordaan is haar favoriete Amsterdamse buurt, en ze zegt een geluksmomentje te voelen als ze door de Laurierdwarsstraat loopt, waar echt alleen maar Amsterdammers wonen. “Er zijn in deze wijk natuurlijk ook veel toeristen en yuppen, maar ik kies dan juist een terrasje waar drie Jordanese omaatjes een sigaretje roken en met schorre stem schitterende verhalen vertellen”, lacht ze, “Diep van binnen ben ik ook een Jordanees omaatje.”

Hannah bezoekt met regelmaat het Joods Historisch Museum aan het Waterlooplein, waar onlangs een mooie expositie was over zangeres Amy Winehouse en een tentoonstelling over de Kaballa, de kunst van de Joodse mystiek. Voor een hapje eten gaat Hannah naar d&a Hummus Bistro in de Jordaan, waar ze het personeel goed kent. “Er werken veel vluchtelingen, bijvoorbeeld een Syrische kok, en een Russische kok die homo is en vanwege zijn geaardheid uit Rusland vluchtte’, vertelt Hannah, die de sfeer in het restaurant als open en toegankelijk omschrijft: “De uitgebreide Midden-Oosterse kaart is heel divers, en de hummus en shakshuka mag je niet missen.”

Joods Historisch Museum, Nieuwe Amstelstraat 1, Amsterdam

d&a Hummus Bistro, Westerstraat 136, in de Jordaan

Neem contact op met Hannah
T. +31 20 305 97 77
E. hannah@broersma.nl

Team Broersma
Otte van Apeldoorn
Makelaar / taxateur
Ronald van de Bijl
Makelaar / taxateur (partner)
Daniël de Bont
Makelaar / taxateur (partner)
Nadia Flore
Frontofficemedewerker
Eva van Geldorp
Marketingmedewerker
Alexander Gimbrère
Assistent-makelaar
Anouk Hermans
Kantoorassistent Nieuwbouw
Judith de Jong
Makelaar / taxateur
Kees Kemp
Kees Kemp
Makelaar | Partner
Bodile Kes
Binnendienstmakelaar
Esther Kooijman
Frontofficemedewerker
Nanneke Koopman
Nieuwbouwspecialist (partner)
Mara Koot
Binnendienstmakelaar
Mandy Kraakman
Binnendienstmakelaar
Jeroen Kuyper
Kantoordirecteur
Jelle Mundt
Jelle Mundt
Makelaar / taxateur (partner)
Hadewych van Middelaar
Marketingmedewerker
Wendy Potman
Personal assistant
Tiffany de Raad-Baro
Nieuwbouwadviseur
Heleen Scholten
Kandidaat-makelaar Verhuur
Tessa Soede
Kandidaat-makelaar Verhuur
Max Wambach
Assistent-makelaar
Glenn van der Zanden
Kandidaat-makelaar
Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Ut id enim ut lorem vulputate feugiat. Nam at facilisis odio, ut ultrices neque. Proin id enim in diam dictum vestibulum nec nec leo. Phasellus eget lectus mi. Nam fringilla ultricies lectus, ac bibendum libero porttitor at. Proin sollicitudin commodo ornare. Nunc non auctor diam, id vestibulum enim.